Centru Examen Cambridge

Liceul Teoretic „Marin Preda” este partener EECentre, centru de pregătire și susținere a examenelor Cambridge din anul 2018.

Fiecare examen vizează un anumit nivel al Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL) și oferă un obiectiv clar pentru programele de studiu. Tipurile de itemi și întrebări din cadrul examenelor reflectă cunoștințele asimilate de elevi în timpul orelor de curs și sunt concepute pentru a avea un impact pozitiv asupra predării și învățării.
În plus, examenele au ca rezultat o diplomă internațională, care este recunoscută de mii de instituții și angajatori, precum și de Ministerul Educației din România. Având în vedere că recunoașterea examenelor de către Ministerul Educației este, de asemenea, structurată pe nivelurile CECRL, pregătirea pentru examene este pe deplin compatibilă cu programa școlară.
Examenele Cambridge English reprezintă alegerea perfectă pentru:
•   a echivala proba de competență lingvistică pentru admiterea la clasa a 5-a si clasa a 9-a cu program intensiv sau bilingv de predare a limbii engleze
•   a echivala proba de competență lingvistică de la Bacalaureat
•   a studia la universități prestigioase din România sau din afara țării (în special cu C1 Advanced, acceptat aproape peste tot pentru admitere)
•   a dovedi nivelul de limba engleză angajatorilor pentru un stagiu profesional sau recrutare.

Contact

Str. Cetatea Turnu 9A, Turnu Magurele

marinpreda@hotmail.com

0247 416501

Pagina de Facebook