Oferta educațională

În anul școlar 2022-2023, Liceul Teoretic „Marin Preda” funcționează cu un număr de 5 clase la ciclul primar, 8 clase la ciclul gimnazial și 15 clase la ciclul liceal.

La Liceul Teoretic "Marin Preda", ne propunem să oferim o educație completă și de calitate, care să îmbunătățească abilitățile și cunoștințele elevilor noștri, pregătindu-i pentru succesul în viață.

Oferta noastră educațională include:

1. Curriculumul academic: în cadrul programului nostru academic, oferim o gamă largă de materii, care acoperă variate domenii precum științe, matematică, limbi străine, istorie, literatură și multe altele.

2. Activități extracurriculare: oferim o paletă variată de activități extracurriculare care să încurajeze dezvoltarea pasiunilor și abilităților non-academice ale elevilor noștri. Printre acestea se numără sporturi, pian, olimpiade și concursuri în diverse domenii.

3. Burse & Programe sociale: acestea sunt destinate elevilor care au nevoie de sprijin financiar și sunt acordate pe baza criteriilor de eligibilitate definite. Bursele de performanță, bursele de merit și bursele de studiu sunt pentru a-i încuraja pe elevii excelenți să își dezvolte abilitățile interpersonale, să dobândească încredere și să fie lideri în comunitatea lor.  Puteți verifica informațiile despre procesul de aplicare, criterii de eligibilitate, documente necesare și termenele limită pe pagina de pe site-ul nostru.

4. Excursii și proiecte Erasmus +: suntem convinși că învățarea nu se limitează doar la sălile de clasă, astfel încât oferim elevilor noștri oportunitatea de a călători și a experimenta culturi diferite, ajungând să-și îmbogățească cunoștințele și să învețe prin experiență. La școala noastră, suntem dedicați să oferim o educație holistică și integrată, care să încurajeze excelența academică și dezvoltarea personală.

Vă invităm să explorați site-ul nostru pentru a afla mai multe despre oferta noastră educațională și cum ne putem ajuta elevii noștri să devină liderii de mâine.

Contact

Str. Cetatea Turnu 9A, Turnu Magurele

marinpreda@hotmail.com

0247 416501

Pagina de Facebook