Dotări

Săli de clasă

Sălile de clasă ale Liceului Teoretic Marin Preda sunt spații moderne și bine echipate, proiectate pentru a oferi elevilor un mediu de învățare confortabil și inspirațional.  Sălile de clasa sunt amplasate într-o clădire cu acces ușor și facilități moderne, cum ar fi biblioteca, terenurile de sport și laboratoarele. Scopul nostru este de a oferi elevilor un mediu de învățare sigur și productiv, care să le permită să atingă potențialul lor maxim.

Laboratoare

Laboratorul multifuncțional din școala noastră oferă elevilor oportunitatea de a înțelege conceptele chimice sau biologice prin experiențe practice și experimente interactive. Dotat cu echipamente moderne și sigure, laboratorul permite elevilor să își dezvolte abilitățile practice și să înțeleagă aplicabilitatea chimiei/biologiei în lumea reală. În plus, laboratorul de chimie/biologie este conceput pentru a oferi un mediu sigur pentru elevii săi. Scopul nostru este de a oferi elevilor experiențe de învățare valoroase și de a-i încuraja să își dezvolte interesul pentru chimie sau biologie.

În școala noastră, elevii au acces la două laboratoare de informatică moderne și bine echipate. Acestea le permit să își dezvolte abilitățile tehnice prin utilizarea tehnologiei și accesul la resurse de învățare. Computerele îi ajută pe elevi să își îmbunătățească competențele în programare și utilizare a acestuia. Profesorii oferă suport constant și sunt disponibili pentru a răspunde la întrebări și a oferi feedback. Elevii au și oportunitatea de a își testa abilitățile prin activități hands-on și proiecte practice. Scopul nostru este de a oferi elevilor un mediu stimulativ și productiv pentru a-și dezvolta competențele tehnice într-un mod eficient.

Laborator multifuncțional

Laborator informatică

Bibliotecă

Biblioteca este un element esențial al oricărei școli deoarece oferă elevilor acces la informații și resurse de învățare diverse. Biblioteca poate ajuta la dezvoltarea abilităților de cercetare, lectură și scriere, precum și la cultivarea intereselor și pasiunilor individuale ale elevilor. De asemenea, elevul poate găsi un mediu calm in care se poate concentra pe studiu sau lucru individual. Având acces la o varietate de materiale, cum ar fi cărți, reviste, jurnale, muzică și filme, elevii pot învăța despre lumea din jurul lor și pot dezvolta un adevărat spirit de căutare a cunoașterii. Scopul unei biblioteci bine gestionate este de a oferi elevilor resursele și instrumentele de care au nevoie pentru a-și îmbunătăți abilitățile de învățare și de a-și dezvolta interesul pentru cunoaștere.

Sala de festivități

Sala de festivități a scolii este importantă deoarece oferă un spațiu adecvat pentru activități sociale și culturale. Acesta poate fi folosit pentru a găzdui spectacole, ceremonii de absolvire, seri de muzică și dans, concerte și alte evenimente speciale. O sală de festivități poate crea un sentiment de comunitate între elevi, profesori și părinți, încurajând participarea și implicarea în activitățile școlii. De asemenea, aceasta poate oferi elevilor oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile de comunicare și talentele artistice prin participarea la spectacole și activități. Scopul unei săli de festivități este de a oferi un mediu adecvat pentru evenimente sociale și culturale, care să contribuie la dezvoltarea unui spirit de comunitate și la încurajarea participării elevilor în activități extrașcolare.

Sala de sport

Sala de sport este importantă pentru o școală deoarece oferă elevilor oportunitatea de a se angaja în activități fizice și de a-și menține o sănătate bună. Practicarea sportului poate ajuta la dezvoltarea abilităților fizice, precum și la creșterea încrederii și a auto-disciplinei. De asemenea, participarea la activități sportive poate îmbunătăți abilitățile de lucru în echipă și de comunicare, precum și dezvoltarea unui spirit de fair-play. Sala de sport poate fi folosită pentru a găzdui antrenamente, competiții și alte evenimente sportive școlare. Scopul unei săli de sport este de a oferi elevilor un mediu adecvat pentru activități fizice și pentru a le îmbunătăți starea de sănătate și abilitățile sociale și emoționale.

Curtea liceului

Contact

Str. Cetatea Turnu 9A, Turnu Magurele

marinpreda@hotmail.com

0247 416501

Pagina de Facebook